UZBEKISTAN I ESTAMBUL

AQUESTA OFERTA HA CADUCAT

Ofertes actuals de l'agència Pressupost a mida

També pots contactar amb nosaltres i t'informarem de tot el que podem oferir-te.

  • 936 883 952
  • v3viatges@vtres.cat
  • reserves@vtres.cat
  • Calle Manlleu, 24 , vic (barcelona)

OFERTES EXCLUSIVES

Especial guia acompanyant des de Barcelona

Oferta vàlida fins al: 30/09/2019

Sortida / s: 5 Octubre 2019

5 OCTUBRE

PENSIÓ COMPLETA I VISITES INCLOSES 2 nits a Estambul · 1 nit a Tashkent · 2 nits a Khiva · 2 nits a Bukhara · 2 nits a Samarcanda

  Asia y Oriente,


Bressol cultural d'Àsia Central des de fa més de dos milenis, Uzbekistan atesora un fascinant arsenal d'arquitectura i ciutats ancestrals, amanit amb la cruenta i apassionant història de la Ruta de la Seda. Tot romàntic que hagi fantasiejat amb seguir la carretera daurada fins Samarcanda o els camins del desert fins Bukhara tindrà la vista posada a Uzbekistan

Nucli cultural i històric de l'Àsia central, compta amb una increïble arquitectura islàmica de flotants cúpules color turquesa i alts minarets que figuren entre els millors punts d'interès de la regió. Enmig d'aquests tresors la vida no s'atura: en primer pla, ancians barbuts amb capes a ratlles negocien el preu d'uns melons al basar o prenen te verd al costat d'una botiga de kebabs.

Núcleo cultural e histórico de Asia central, cuenta con una increíble arquitectura islámica de flotantes cúpulas color turquesa y altos minaretes que figuran entre los mejores puntos de interés de la región. En medio de estos tesoros la vida no se detiene: em primer plano, ancianos barbudos con capas a rayas negocian el precio de unos melones en el bazar o toman té verde junto a un puesto de kebabs.

Un país tremendament acollidor, on l'hospitalitat forma part essencial de la vida diària.

Si està interessat en aquesta oferta i desitja més informació ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè:


* Camps obligatoris
    Tornar