MÈXIC

AQUESTA OFERTA HA CADUCAT

Ofertes actuals de l'agència Pressupost a mida

També pots contactar amb nosaltres i t'informarem de tot el que podem oferir-te.

  • 936 883 952
  • v3viatges@vtres.cat
  • reserves@vtres.cat
  • Calle Manlleu, 24 , vic (barcelona)

OFERTES EXCLUSIVES

Dia dels Morts

Oferta vàlida fins al: 20/10/2019

Sortida / s: 26 Octubre 2019

26 OCTUBRE

PENSIÓ COMPLETA I VISITES INCLOSES AMB GUIA ACOMPANYANT DES DE BARCELONA 4 nits a Ciudad de México · 2 nits a Puebla · 1 nit a Tepoztlán

  América y USA,


Mèxic és un dels paísos més bonics del món, ja que hi podem trobar de tot: deliciosa gastronomia, tot tipus d'orografia i clima, una riquesa inigualable en quant a flora i fauna, constrast d'ideologies, fusió entre tradicions i modernització, bressol de cultures prehispàniques i mestisses, magnífics hotels i, per suposat, la calidesa i grandesa dels seus habitants.

Tradicions, creencies, històries i llegendes que s'han forjat a través dels segles. Costums que estàn més vives que mai, com per exemple, la festa del Dia dels Morts, una festivitat molt antiga que es remonta a la visió dels indígens sobre la mort i una tradició tan representativa de la cultura mexicana, que la Unesco va declarar Patrimoni Cultural Inmaterial de la Humanitat. La mort a Mèxic, tan celebrada com tabú en altres països, quí té gust a pa de morts, olor a cempasúchil i la imatge d'una calavera coneguda com Catania. Tot és festa i alegria tot i aparentment ser un tema tan dolorós, trist i fins hi tot temerós.

Si està interessat en aquesta oferta i desitja més informació ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè:


* Camps obligatoris
    Tornar