GUATEMALA

AQUESTA OFERTA HA CADUCAT

Ofertes actuals de l'agència Pressupost a mida

També pots contactar amb nosaltres i t'informarem de tot el que podem oferir-te.

  • 936 883 952
  • v3viatges@vtres.cat
  • reserves@vtres.cat
  • Calle Manlleu, 24 , vic (barcelona)

OFERTES EXCLUSIVES

Especial guia acompanyant des de Barcelona

Oferta vàlida fins al: 30/07/2019

Sortida / s: 4 Agost 2019

4 AGOST

PENSIÓ COMPLETA I VISITES INCLOSES 2 nits a Guatemala · 2 nits a Atitlán · 1 nit a Copán · 2 nits a Izabal · 2 nits a Petén · 2 nits a Antigua

  América y USA,


Benvingut a Guatemala: misteriosa i desafiant, el país més divertit de l'Amèrica Central ofereix paisatges i experiències que porten segles captivant als viatgers.

És innegable que els conqueridors espanyols van deixar un impressionant llegat arquitectònic, des de les decrèpites ruïnes d'Antiga fins a la senyorial catedral de Ciutat de Guatemala, hi ha una infinitat d'oportunitats per prendre instantànies. Fins i tot les poblacions més petites presumeixen d'edificis pintorescos.

I per als que es preguntin què va ser dels maies han de saber que encara són aquí i algunes de les seves tradicions segueixen vigents. Els aficionats a l'arqueologia sentiran especial interès pels jaciments de Tikal, Copán (Hondures) i la fenomenal selecció de museus de Ciutat de Guatemala.

Si està interessat en aquesta oferta i desitja més informació ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè:


* Camps obligatoris
    Tornar