ETIOPIA

AQUESTA OFERTA HA CADUCAT

Ofertes actuals de l'agència Pressupost a mida

També pots contactar amb nosaltres i t'informarem de tot el que podem oferir-te.

  • 936 883 952
  • v3viatges@vtres.cat
  • reserves@vtres.cat
  • Calle Manlleu, 24 , vic (barcelona)

OFERTES EXCLUSIVES

Especial guia acompanyant des de Barcelona

Oferta vàlida fins al: 18/09/2019

Sortida / s: 23 Setembre 2019

23 SETEMBRE

PENSIÓ COMPLETA I VISITES INCLOSES

  África,


El Nord d'Etiòpia permet conèixer la seva part històrica, els llocs més importants de la regió on el culte ortodox de la majoria de la seva gent flueix en el dia a dia de la vida quotidiana. Ciutats com Bahar Dar a la vora del Llac Tana amb les seves esglésies i monestirs enclavats en petits illots situats dins el llac o Gondas amb les seves construccions medievals i Lalibela "la joia del viatge" amb les seves esglésies enclavades a la roca.

el fascinant Sud, una finestra a cultures, tradicions i formes de vida que s'han mantigut pràcticament intactes durant milers d'anys.

Contemplar, aprendre i per moments sentir part d'aquesta tradició tan antiga i al mateix temps tan autèntica i tan propera, és una de les experiències que ofereix aquest viatge. Visitar la regió del planeta on es va originar l'espècie humana és una experiència única que només es pot trobar a ETIÒPIA.

Si està interessat en aquesta oferta i desitja més informació ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè:


* Camps obligatoris
    Tornar